Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är att vara två

Lyckan är att vara två

men olyckligt är

att många på vägen dit

på felaktiga stigar gå




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-11 13:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jo, snubbla snett innan man hittar rätt är lätt!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP