Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är för evigt

Jag älskar dig så mycket
Ibland ligger jag på nätterna och tänker på hur mycket jag älskar dig
att jag älskar dig så att det gör ont
Trots att du ligger bredvid

Och jag smeker din rygg
din nacke
din arm
varje plita och födelsemärke
Jag får aldrig nog
Jag blir aldrig mätt

Jag älskar dig så att det gör ont
Rädslan paralyserar mig ibland
Men mest värker den med jämna slag
För kärleken är oändlig
Men livet är inte oändligt
Kärleken är för evigt
Men livet har vi till låns

Jag smeker dina händer
sniffar i din nacke
och du vaknade vid första strykningen
För längesedan
Men du blir aldrig arg när jag väcker dig
Jag väcker dig för att jag inte kan låta bli att vara dig nära
och jag älskar det allra mest
det ögonblicket då du trycker min hand
Ögonblicket då du vaknar

Jag älskar dig så att det gör ont
Och kärleken är för evigt
Men livet har vi till låns
En vän miste sin kärlek
och det brast lite för mig när jag insåg
att det var på riktigt
Livet är ingen lek
Jag älskar dig så att det gör ont
Kärleken är för evigt
Men livet har vi till låns
Låna mig lite till




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-03-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP