Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsljus


Vi skrattar
i solen
i dagens ljus

njuter av
att ha
varandra
nära
livet
så många
glädjerus

andas
i nuet
ler
med min mun
och min kropp

bara
långt därinne
det finns
ett litet
stopp






Fri vers av Havsvind
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 17:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt flyt
blir glad
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind