Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Out ständigt

 

 

 

Du säger ständigt 

"Han är helt outstanding"

"Ge honom lite tid" eller

"Visa lite understanding"

 

Och till mig sa du alltid 

"Du är så omständig"

Men när jag tänker efter var din

Kännedom om mig ganska knapphändig 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 09:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
denna var riktigt bra
Applåder!


2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP