Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Sanningen

Sanningen är den
att lögnen lever längre
Tungt väger de ord
som dröjer sig kvar, lätt att
glömma hur det faktiskt var




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-06-05 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP