Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir grönt där man vattnar

Oavsett med vad
snö, tö
tårar eller
tsunamis

bara man vågar stanna kvar
vågar vänta ut, jobba för
en bättre morgondag,
varm nog att smälta,
töa omfamna det kalla
med sin värme

där, hos den, dem
blir det vår även efter
vargavintern




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-11 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, peppande och hoppfull!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver