Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke eller omtänkande

-Hur har du det?
-Jag har ont i hjärtat.
-Äsch, du bara inbillar dig!

-Hur har du det?
-Jag känner att folk inte gillar mig.
-Det är nog bara du som upplever det så!

-Hur är det?
-Hon hackar ju på mig!
-Men det är ju ditt eget fel!

-Hur är det (egentligen)?
-Men svara då! Hur är det!?
-Hmm, bra....




Fri vers av galax77
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-11 19:59



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Träffsäker text, fångar upp frågeställarens egentliga likgiltighet för ditt svar.
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

galax77