Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet

Jag lever
Men det är inte mitt liv

Jag finns
Men det är inte mig du ser

Men jag ser dig
Det gör ont




Fri vers av galax77
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-03-11 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galax77