Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under.

Under av under
lycka av lycka!
Styrkt av stjärnors glans
kom en liten ängel.
Lilla O är storasyster
jag-mormor igen!
Under av under
lycka av lycka.
Fina vackra barnbarn
välkommen till oss!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 2752 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-11 20:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skrivet med kärlek och djup glädje.
Grattis till mormor från en nybliven farmor! :)
2018-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så roligt...härlig känsla...grattis...
2018-03-17

  Eva Helene VIP
Varmt Grattis! En text som lyser av glädje och tacksamhet, så fint så!!

2018-03-15

  Lars Hedlin
Härligt framfört
2018-03-13

  Anya VIP
Men så roligt. Blir så glad när jag läser. Vilken gåva du fått.
2018-03-12

  Feliaxel VIP
Barnbarn,livets bästa efterrätt
2018-03-12

  ULJO
Så underbart
2018-03-12

    ej medlem längre
Åh, vad roligt! Grattis mormor!
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En glädjande text om att ett nytt litet barnbarn att älska!
2018-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Gratulerar till mormorskapet.
2018-03-12

  Maj-Lis VIP
Gratulerar då till en liten ny
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP