Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i


cirkel

är ändå just här

sixtinska samtalet

klättrar uppför

frågan om

du kan lida en begravning

gott är det bara att se alla




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-26 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly