Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinkning

En vinkning
Besvarad
Ett hjärta
Som hoppas
Var det lättare
Förr
När IRL
Var allt som fanns




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-30 23:31



Bookmark and Share


  in effigie VIP
säkert så.. och annorlunda...fin fundering
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Leonina