Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snett bättre sonett

utan sans och vett
eller vett och etikett
ljuga vitt och brett

äta sig mätt
lätt som en plätt
rätt och slätt
sätta sprätt på en budget

skriva en snett bättre
sonett som vinjett
till ett utbrett Internet

rocka rätt fett – ett set
fortsätta med nåt nätt,
lättlett, hett och avklätt
äta tabletter mot vanvett

bli poet
estradpoet
djärvhet eller dumhet?

gråta en skvätt
titt som tätt
utnyttja min yttranderätt
i ordens piruett




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-11 22:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
haha fint rimmat.
2018-03-26

  Språk, hjärna!
Bra där, och tvätten är väl hos mamma eller så har jag kastat den!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP