Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthärda

Är livet blott att uthärda
vad kan svaret någonsin bli?
Händer sjunker i missmod
det som gick förlorat
behövs jag mindre än jag behöver?

Lutar mig in i musik
när människor blir ytor
och jag blir en yta för mig själv
huttrande miner distanserar
jag fortsätter att gå




Fri vers (Fri form) av Stisse
Läst 629 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2018-03-11 23:17



Bookmark and Share


  Connie
Musik är som terapi, en medicin utan biverkningar!
2020-11-19

  Janina Kaminska
Stark och gripande.
2018-04-18

  Maj-Lis VIP
Fint och berörande
2018-04-18

  bohemen VIP
Nej, livet är inte blott att uthärda!
2018-03-30

  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-03-25

  Minona
Så fint skrivetg
2018-03-24

  Anya VIP
Jag brukar också luta mig mot musiken. Mycket bra infallsvinkel.

Jaa det finns inget annat än att fortsätta gå.
2018-03-23

    ej medlem längre
Dina ord berör.
2018-03-22

  bohemen VIP
Livet handlar nog mycket om att hålla ut. Men man får unna sig små nöjen då och då, så det hela lättas upp...

Våren kommer snart...

Bohemen
2018-03-14

  Nils-Robert
En så melankolisk dikt om ett liv. Bra fångat i dikt.
2018-03-14

  morgonstjärna VIP
distanserad men ändå går
fint
2018-03-12

  Blomma-Stjärna VIP
jag tror att för en del människor är livet så - att uthärda! Man kan bli stark av att tro att uthärda är det som gäller! Men jag skulle hellre, som du, njuta - luta - in i musik!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse