Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har räddat livet min min fru två gånger.

Jag har räddat livet min min fru två gånger.

Första gången var när vi sällskapade. Hon jobbade 4 mil från mig. Det var något som drog i mig att jag skulle köra dit. När jag kom dit så brann duken på bordet och ljusstaken. Som väl var hade jag nyckel och kunde komma fort in och släcka det. Frun var så trött att hon slockande i sängen men glömde släcka ljuset. Det som var lustigt var att jag känna detta innan och det tog ju en stund att köra 4 mil.
Vi åt söndsgamiddag med fläskfilé och gratäng på rotgrönsaker. Plötsligt reser hon sig upp och säger inget det väser bara ifrån munnen. Jag såg att hon var eldröd i ansiktet och läpparna svagt blåa. Jag skrek:Försök att hosta! Men det gick inte utan jag tog ett stadigt tag i diafragman och tryckte till och slog i ryggen fyra gånger. Plötsligt kommer köttbiten upp och hon kunde andas igen. Väldigt obehagligt men när man lyckas med detta blir man ju så glad. Även om det skakade i kroppen.
Livet är väldigt skört så tar vara på er. Tugga maten väl. Det heter ju också att maten ska tysta mun. Och lär er hur man gör när någon sätter i halsen.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 00:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Klokt, trakeotemi vågar man sig inte på
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj