Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkt frid

Håll mig stilla
mitt hjärta darrar.
Flämtar
som glaset mot
metallens blanka yta.
Kornet mot jordens
blödande stillhet.
Gult mot
rött mot
blått mot
brunt,
den regntunga
jorden.
Miljarder korn
som skall brukas.




Fri vers av vove_bby
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove_bby
vove_bby