Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avig

Ramlar ut
ur idet, boet
och vet inte längre
om pälsen jag
iklätt mig
är mina artfränders.
Håret växer inåt
som små morrhår
in i lungväggarna
och det köttiga innanmätet.
Det ligger som
en blank
intetsägande hinna.

Jag minns hur
barnen kastade maneter
tills de smälte till
små bitar.
Som hackad kycklingfilé.




Fri vers av vove_bby
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove_bby
vove_bby