Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ro, ingen vila

Stress och krav
Om hur allt ska va
Arbeta med fart
Helt underbart
Allt på ackord
För nästa rekord
Inte va lat
Allt på silverfat
Alla behöver vila
ingen hemåt kila
media nacken
Smygande hjärtattacken




Fri vers av Lidde
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-03-12 04:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det började med "tidsstudiemän"som noterade hur lång tid varje moment tog, sedan kom ackorden som hetsade arbetarna ännu mer. Idag är det omänskliga villkor som pressar arbetarna till den yttersta gränsen
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde