Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver ju en del på engelska också ... Denna text är hämtad ur mina gömmor från 1970-talet, men den har varit publicerad i olika omgångar såväl här hemma som internationellt genom åren...


True Love

***

 True love is more than everything

Without it you've got nothing ... 
- Once you've found the True love in your life 
Everything else becomes added value ...


* Nothing more - nothing less ... *

If you've found The true love in your life, 
you're truly blessed ... 


***** 

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-12 06:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
To give to me and to give to you, love for ever tru ........
Cole Porter
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP