Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osentimentala skeenden

Möten sker

Relationer knyts

Vänskap uppstår.

År av samvaro och samarbete
tar dock plötsligt slut en dag.

Tryggheten försvinner lika fort som den kommer.

I ett nafs

Utan förvarning

Det är livet som knackat dig
på axeln

Och påmint om

att inget består.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP