Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga sorgen

En tår rinner på min kind

Starka känslor greppar min själ.

Jag kan inte fly.

Jag finner ingen tröst.

Jag är ensam

med min vånda

Mitt liv spelas upp i fragmentariska bilder för mitt inre

Tiden den stannar

här och nu

Allt bottnar

Kanske

I en obearbetad

Sorg

En längtan till trygghet

En saknad

Av det som har varit

Det som aldrig blev av




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 07:10



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Som en spegelbild med mörka toner.
Känns som jag är där!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP