Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människor förstod essensen av dessa två meningar kunde nog många konflikter och krig undvikas! Och många respektfulla förhållanden skulle skapas!


Så kan det nog vara för många!

Det är inget missförstånd mellan oss!
Vi lever bara två olika liv!




Bunden vers av Mim
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 09:13



Bookmark and Share


  AKT VIP
Med eller utan kommunikation?
2018-03-18

  Kungskobran VIP
Mycket sant.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim