Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 31


Sent omsider (På ljudspelare)



Prydnad

Sent omsider
blev det tider
då kärlek brann
och lyckan vann.
Du bär omkring
min ring
på fingerleden
enligt seden.
Du sa så tryggt
att vi har byggt
ett hus
med ljus
i varje vrå,
så två
har blivit ett
och gett
vår förening
mening.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP