Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

En känsla
Så oundviklig
Gräver djupare
Alla minnen
Tårar från kinden
Allt flyter upp till ytan
En annan tid
En annan plats
Ett annat liv




Övriga genrer av Lidde
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-03-12 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde