Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svår sak

Jag provade nånting nytt idag
Att vara rak

Jag fick bra respons
På en svår sak

Att säga vad man menar
Och mena vad man säger

Ganska enkelt
Inga svåra grejer

Att inte linda in ord
Så dom förvanskas

Tål att ses
Tål att granskas

Jag vill vara den jag är
Utan att gå på tå

Lätt att säga
Svårt att nå

Du lyssnade
När jag förklarade min punkt

I mig nu
Känns det ganska lugnt

Det borde inte vara svårt
Att vara rak

När man pratar
Om en svår sak





Fri vers (Prosapoesi) av Bhodi
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-12 16:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
absolut, men vissa tål inte det språket
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi