Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå sönder amatörmålarna inom dig




Och du har fått stryk en morgon i mars. Inte av mig eller någon annan trött rymdfarare. Det nya blåmärketshjärtat finner du under mindre attraktiva framtidsanalyser du ligger med precis innan du vaknar och känner dig vräkt bortom regnbågen.

Hur var det nu du sa när vi älskade första gången? Jag minns någonting om gulnade blad och att vi skulle väcka allting med sol igen. Inte kan det endast varit din diagnos? Aldrig ljuger väl någon när den vackraste drömmen ska bygga vårt sätt att se varandra?

Och kanske tänker jag på det, då du klarvaken river ner kläderna i garderoben, slänger ut dem på golvet som om vi ska börja om. Jag vet att det inte är över mellan oss, men du måste slå sönder amatörmålarna inom dig som stökar till det från andra evigheter.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-12 16:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, beskriven med ömsint allvar i originell text, som är ditt signum.
2018-03-12

  Kungskobran VIP
Det gäller att stå ut med varandras egenheter
Intressanta aspekter med ditt unika skrivsätt.
2018-03-12

  KattenKin VIP
"Aldrig ljuger väl någon när den vackraste drömmen ska bygga vårt sätt att se varandra?"

Vacker text på ditt alldeles speciella sätt. Raderna ovan gav den djup och allvar.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP