Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En örn ...

En örn seglar på vinden,
ovanför oss,
vakande,
väntande ...

...tills ögonblicket kommer.

En örn attackerar,
ner mot bytet,
snabbt,
klorna ...

...greppar bytet snabbt.


Örnen flyger iväg,
mot boet,
ungar,
väntande ivrigt ...

...på att mamma kommer med maten.

När mamma är där,
pappa sprider ut sina vingar,
för snart blir de hungriga igen,
när han kommer tillbaka,
då får hans maka jaga igen.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm