Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en töig måndag


snöklafs

det klafsar i snön
dimman trycker på
snö upp under magen
snöklafs över tunet
fram till trapporna
'som leder
till korv




Fri vers av tom boreland
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-12 17:54

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland