Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon är en annan dag

Finns det hopp
Mellan dal och topp
Livet är en gåta
Nätter blir våta

Hat och svek
Vad är kärlek
Blir sittande i baren
Ska lägga en blomma på graven

Man ska alltid vara stark
Får inte flumma i en park
Tankar som blir till ord
Varför finns denna jord

Allt ett tomt skal
Alla gör vi våra val
Vi fyller oss med skit
Men det saknas en bit

Sommar,vinter vår
Tiden läker inga sår
Många frågor men inga svar
Dagar och nätter som far

Vi lever här och nu
Jag är jag, och inte du
I morgon är en annan dag
Så då får man ta nya tag




Fri vers av Lidde
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde