Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandbredd

bandbredd,
pärleporten briserar
sanningarna kan åter smeka,
bekräftelse, bekräftelse bekräftelse ,
sånna som vi sånna som vi,

vi dyker i våra vattenpölar,
snorklar i stim
unikt sammanvävda,

Små romerska legioner,
med smoothies och Snickers,
Vaktar segervisst
pölens Nagiala




Fri vers av styff_
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-12 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_