Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den, som inte finns

Dom varma stenarna

Den vackra solnedgången

Det kalla vattnet

Det mjuka gräset

Den sköna morgonen

Sommaren jag minns


Du vid min sida

Ditt mjuka hår

Dina starka armar

Din kärleksfulla röst

Din varma kyss

Sommaren jag minns


Den

Som inte finns




Fri vers (Fri form) av Bhodi
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-12 19:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En smärtsam dikt om önskan till det fina
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi