Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nodthriemas





Mina böners brandröda ljud
skall en dag hänga sina Kalejdoskop
bland Hans Tysta Äppelgrenar
och Drömspår, efter drömspår
ska lösa mitt Gåtfulla Liv och min död
genom Nattfågelns allra sista flykt -


















Fri vers av J-M
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-12 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina böner är besvarade genom Mig
Väcker Liv, Du
andas Mirakel +
2018-03-13

  morgonstjärna VIP
gillar bildspråket

och Nattfågelns sista flykt
ger vidare visioner om varandet.

2018-03-13

    Peter Söderqvist
Fantastiska rader som lyfter fram höstens färger i profesian. Det religiösa temat som visar vägen till svaret om livet och döden ger en storslagen känsla i dessa få rader.
2018-03-12

    Sefarge VIP
Ack! Så ordberörande
glödande "bra" skaldekonst!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M