Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I möjligheternas land

I möjligheternas land
kan Minigolfbanorna vara öppna året om,
En döv gubbe kan titta på dobidoo,
drick Explorer,
Sörja sin cancersjuka katt.

I möjligheternas land
Kan tröjorna ha tillverkas i Bangladesh,
En kollega kan åka dit för snatteri,
gråta en skvätt,
bli omplacerad,


I möjligheternas land
kan säkerhetsdörren från Daloc kosta 13 000
En bekant kan säga att plåt är ett grundämne,
som finns
i periodiska systemet,


I möjligheternas land
Kan Ringhals faktiskt stängas,
En bekant kan klättra upp i en basketkorg,
skita genom ringen,
le lite finurligt,








Fri vers av styff_
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 20:20



Bookmark and Share


  henke_r
Yeah!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_