Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarfärgsfunderingar

99-kronornsfärg, kulör nummer sju vit
lager för lager bit för bit
bort med gammalt in med nytt,
vill inte tänka på allt jag flytt

här ska jag sova utan maror
inte drömma om alla faror
inte fastna mellan flight och fight
eller känna hur luftstrupen blir tight

99-kronorsfärg kulör nummer sju
jag behöver förändring och jag behöver den nu
ljusare väggar och lättare inre
utan att svälta mig tills ångesten blir mindre

här ska jag sova tryggt natt för natt
finna tilltro till livet, att det är mer än att
kämpa sig blodig eller stånga sig fri
aldrig mer ensam, jag byts mot vi




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 21:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Perfekt rapp takt
fint fångat
2018-03-20

    ej medlem längre
Bra rim, rytm och tänk.
2018-03-12

  Fulbergarn
nästan flow som i en sångtext
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver