Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

drogen var ett gift
fräter bort det älskvärda
jag kan inte stanna




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-16 13:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en drink spetsad med satir?

strålande metafor

2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader