Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem

________________

vem besitter daggen

dess skugga

morgonens längtan

dunklets vrak

nattens inombords vrede

förvrängd i alla

dess känslor

?

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-13 01:51



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja vem..?
bra skrivet
2018-03-16

  Maria Sundelin VIP
Intressant
Kramar
2018-03-14

  ULJO
Poesi på melankolins lina. Bra.
2018-03-13

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP