Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld mot familjen

Pappa tittar på porr
spelar casino
läser nyheter från Google
sensationer skvaller
och reklam

Mamma tittar på kläder
kollar smink
läser twitter om
Ulla-Bellas kärlekskval

Sonen spelar Fifa-boys
köper fiktiva spelare
för riktiga pengar
och blir lurad gång på gång

Dottern kollar youtube
speglar sig på instagram
och skickar snapchats
tusen reklamfilmer om läsk

Varje stund med familjen tillsammans
blir ett frampressat undantag
från den personliga stunden
framför skärmen

Google Facebook
Samsung Apple
kartlägger varje rörelse
våra liv är deras affär




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-13 04:46



Bookmark and Share


  Epione VIP
Tyvärr sant
Kanonbra text
2018-03-27

  Eva Helene VIP
Kusligt och tyvärr sant!
Bra beskrivning!
2018-03-15

  i af apa
hu ja!
2018-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

2018-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
konsumismen - utvecklingen
som våld och hjärntvätt

bra skriftat!

2018-03-13

  Stanley Rydell
Dystopoetiskt dissat!
2018-03-13

  Kungskobran VIP
Vilken framtid
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP