Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting förändras

Dina läppar
Tidens spår
Oskuldsfull
Vacker under alla år
Åldern är inte ett hot
Utsidan är bara ett skal
Inre skönhet du alltid har
Ingenting förändras
Har min bilder av dig
Ett hav av rosor
Du svävar på ett moln
En historia utan slut




Fri vers av Lidde
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde