Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när


sist

när var den sista gången

det fanns ingen föraning

ingen efterklang

bara tomt

ingen märkte något

det var nya kroppar som passerade

tomrummet spred inget ljud inget ljus

och det hade i så fall ändå inte märkts inte sluppit igenom

folkmassan




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-23 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En del livsavgöranden märks inte ens -förrän efteråt. Vilket känns dubbelt så - mycket. Kan jag känna när jag läser. Kan jag känna igen mig i.
2018-03-24

  Anya VIP
Känner ensamhet när jag läser....fast man är mitt i folkmassan. Alla bara passerar.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly