Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dig


värm

värmen i den kramen

löser upp

oavsett




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 13:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ömsint
2018-03-14

  DavidM VIP
Det betydelsefulla i ömhet, finstämt formulerat.
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly