Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



giv

du som ger för att du orkar

dig tycker man om

du som ger fast du nästan inte orkar

du är ett problem du är

spänd fiolsträng sprider ja vad sprider du ansträngt

katapulterar

spinner runt i vakuum

oanad kraft




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-13 12:19



Bookmark and Share


  Stisse
Texten föder tankar och reflexion. Viktiga saker får du fram. Tack.
2018-03-16

  DavidM VIP
Texten ger tankar om givande och tagande. Strofer med energi.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Taly