Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfullhetens villkor

Ge mig en blomma av liv

Ett halmstrå av lekfullhet

Så skall jag dansa i solnedgången.




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 07:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt lekande ord - lätta att tycka om!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP