Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrakdelar

Någonstans på vägen ”brände jag mina skepp”

Tog fel beslut och styrde min last mot oönskat mål.

Vid destinationens slut var livet i spillror.

Bland vrakdelar och bortglömda skatter irrar jag omkring.

Famlandes efter ingenting hör jag ljudet

Andningen

Viskningen

Av en släckt gnista.

Ett förlorat hopp.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 07:42



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Gillar den. Kan verkligen relatera till det med att kraschat och söka efter något. Har till och med just båtvrak uppe på köksväggen som påminnelse. :)
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP