Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Coming back to life!

Coming back to life

Hardly no suprise

Wishing you all well

I am here, there and everywhere

 

A new sunrise is here

Living in the moment 

Day by day moment by moment

To the down of time

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 344 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-03-13 09:03



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det pulserar liv i hela texten!
2018-03-29

  AKT VIP
Divine text!! Capture of a moment in time!
2018-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Positivt och bra...
2018-03-17

  Lasseman VIP
Nice.. gillar din text på Engelska
2018-03-16

    ej medlem längre
En värmande ljusstråle rakt genom cyberrymden!
2018-03-14

  morgonstjärna VIP
fin text och mycket sol!
2018-03-14

  Ingrid Trolle
Mycket trevligt att du är
tillbaka. Hög svansförning
2018-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje, ja!
2018-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
starkt och berörande
hoppfullt
och gnistrande!
2018-03-13

  Maiah VIP
Hoppfullt och fint, allvarsamhet andas genom orden
2018-03-13

  ULJO
Roligt att se dig tillbaka. Du har saknats här. Hoppas allt är väl med dig.
2018-03-13

    ej medlem längre
Din livskraft smittar av sig - tack för fina orden!
2018-03-13

  DavidM VIP
Kloka och fint författade strofer.
2018-03-13

  StinaJ VIP
Härliga positiva ord. Underbart.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin