Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet som porlar i bäcken

En gång i Rom
såg jag en man
utan underkropp
tigga pengar på en gata
varje människa är
ett eget universum

Ett vansinne inombords
faller ner från himlen
som vit evighet
livet jagar oss
ljuset och
vattnet som porlar i bäcken
dit vi alla är välkomna

Allt ljud och alla röster
ett liv rinner så lätt iväg
ingenting men ändå allt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2018-03-13 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP