Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lämna sin komfortzon

 

Det enda som hände när jag lämnade min komfortzon var att jag hamnade i kompottzonen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP