Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd tråd

En röd tråd ser jag,
den genomsyrar allt,
jag lyssnar på en jude,
på den gamla muslimen,
på en katolik,
samtalar med en filosof.

Den röda tråden är ...

...respekten för varandra.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt!
2018-03-15

  Spik
Vi är alla människor
2018-03-13

  Fulbergarn
Ungefär vad en muslimsk man sa till min norske vän som var gift med en muslimsk kvinna
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm