Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Er Som Jag Älskar

 

 

mitt hjärta svämmar över

man kan älska många

 

efter att det varit dött

i så många år 

är jag gråtmild över

att det vaknat upp igen

ur sin dödliga slummer

 

kärleksfulla ord och

kyssar väckte mig

tack enköping och hajen




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 18:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så många du vill
2018-03-16

  marie ohlson
Fint och känner igen.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik