Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan!

Sitter och tittar på småfåglarna som pickar och äter av mina talgbollar.

De lämnar plats åt varandra, flyger upp och sätter sig på en gren.

Längtar till stugan och våren.
Blåmesarna flyttar in i holkarna, det blir liv och rörelse i träden.

Många olika fåglar att njuta av och titta på.
Sädesärlan som trippar och fångar sin föda liksom flugsnapparen.

Det porlar i vattendragen, det doftar varm jord och vår.
Bryggan läggs i sjön liksom båten.

Snart, snart kommer den våren!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 10:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrik text om vårlängtan!
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP