Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är större


En stor del i en liten del

I en försumbar del
i universums tidevarv
finns organisk existens

I en försumbar del
i detta arv
finns mänsklig form

I en försumbar del
i denna tid
finns jag som individ

I en försumbar del
i detta korta liv
fanns du bredvid

En försumbar del
som blev till en evighet
där du blev störst av allt




Fri vers av Let it go VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-03-13 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP