Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppen!

Den upplyfter varje artist
den duktige, men även en trist
för båda har hopp
att få komma på topp
nå höjdarestraden, jo men visst!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 12:16



Bookmark and Share


  aol
Som vanligt klurigt kul skrivet,
2018-03-14

  limerick
Jomenvisst
varje artist
är optimist!
2018-03-13

  ULJO
Som vanligt finurligt, roligt och snitsigt.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt